38klokker i utvalget
  • Gratis frakt uansett pris og antall
  • 100% Originale klokker
  • Sikker og trygg E-handel
  • 90 dager returett og pengene tilbake
Handlekurven din er tom

Filter søk

Dykkerklokker til kvinner

Velg akkurat nå mellom 1 forskjellige klokker
Sorter etter

Hvis du er ute etter dykkerklokker til kvinner, har du kommet til helt riktig nettside. Vi har det største utvalget av nettopp dameklokker for dykking, og vi har samlet noen av de mest ettertraktede damedykkerklokkene i bransjen. Det er generelt mange kvinner som velger å kjøpe en herreklokke for dykking, ettersom utvalget i den kategorien ofte er mye større, og fordi dykkeklokken fremdeles kan tilpasses og justeres for å passe håndleddet. Det er også mange kvinner som foretrekker en ekstra stor urskive, og det får du automatisk når valget faller på en herredykkerklokke.
Når du kjøper en dykkeklokke til kvinner hos oss, kan du alltid være sikker på at klokken har en vanntetthet ned til 20 ATM, noe som alltid sikrer at klokken har en viss robusthet og kvalitet, ettersom disse klokkene må tåle litt av hvert. De mange dameklokkene for dykking er ofte også ypperlige sportsklokker, ettersom disse armbåndsurene har noen av de samme funksjonene, som f.eks. stoppeklokke, tachymeterfunksjon etc.
Husk at vi bare har 100% originale og ekte dykkerklokker til kvinner, og at alle bestillinger sendes med GRATIS FRAKT, så bestill online nå.
-33%
 
Leveringstid: 3-5 dager
2.395,00 NOK
1.595,00NOK
Dykkerklokker til kvinner

Dykkerklokker til kvinner

Dykkerklokker.no er en spesialisert nettbutikk som bare selger ekte dykkeklokker fra noen av de beste og mest kjente produsentene i verden. Derfor leveres alle klokker alltid i originale esker med tilhørende instruksjoner, som alltid er forskjellige avhengig av klokke og merke. Husk at selv om alle våre klokker er solide og holdbare, og dermed kan klare litt av hvert, så anbefaler vi alltid at du leser instruksjonene nøye før du bruker klokken, ettersom feil bruk av klokken kan få alvorlige konsekvenser.

Vi anbefaler også at du tar en titt forbi våre dykkerklokker på tilbud, hvor du kan finne et stort antall armbåndsur for dykking, som er ekstra rabatterte akkurat nå.