38klokker i utvalget
  • Gratis frakt uansett pris og antall
  • 100% Originale klokker
  • Sikker og trygg E-handel
  • 90 dager returett og pengene tilbake
Handlekurven din er tom

Bytte og retur


Hvis du angrer på kjøpet (angrerett)

På Dykkerklokker.no har du 90 dagers full returrett og pengene tilbake hvis dette ønskes! Ved høytider som jul kan det dog være forlenget byttefrist, som vil bli opplyst ellers på siden, vanligvis øverst.

Du har 90 dagers angrerett, når du handler på Dykkerklokker.no. Angreretten gjelder fra den dagen du mottok varen.

Du må gi oss beskjed innen 90 dager etter mottagelse om at du ønsker å kansellere kjøpet. Meldingen må gis på e-post. I meldingen din må du gjøre oss tydelig oppmerksom på at du ønsker å benytte angreretten din.

Retur

Du må returnere bestillingen din til oss uten unødig forsinkelse, og senest 14 dager etter du har varslet oss om at du ønsker å kansellere kjøpet. Du må bære de direkte kostnadene i forbindelse med returforsendelsen av varen. Du bærer risikoen for varen fra leveringstidspunktet for varen.

Manglende originalemballasje kan muligens utgjøre en verdiforringelse, så for å være sikker på å kunne få alle pengene tilbakebetalt, anbefales det at varen returneres i originalemballasje.

Hvis du angrer på kjøpet, må varene sendes til:

Dykkerklokker.no
Klaksvigsgade 14, 2.th
2300 København S
Denmark

Du kan også angre ved å levere den personlig på adressen ovenfor.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Tilstanden på varen, når du sender den tilbake

Du er bare ansvarlig for eventuell forringelse av varens verdi som skyldes annen håndtering enn det som er nødvendig for å bestemme varens art, egenskaper og måten den fungerer på. Med andre ord kan du prøve varen på samme måte som om du hadde prøvd den i en fysisk butikk, men du får ikke ta den i bruk.

Hvis varen er prøvd utover det som er beskrevet ovenfor, anser vi den som brukt, og det betyr at du ved kansellering av kjøpet bare vil få deler av eller intet av kjøpsbeløpet tilbake, avhengig av varens handelsmessige verdi.

Refusjon av kjøpsbeløpet

Hvis du angrer på kjøpet, får du tilbake beløpet du betalte til oss. Ved en verdiforringelse, som du er ansvarlig for, trekkes denne fra kjøpsbeløpet.

Hvis du benytter angreretten, refunderer vi alle betalinger mottatt fra deg, inkludert leveringskostnader (men ikke tilleggskostnader på grunn av ditt eget valg av en annen leveringsform enn den billigste standardleveransen som vi tilbyr), uten unødig forsinkelse og under alle omstendigheter innen 14 dager, fra datoen hvor vi har mottatt melding om beslutningen din om å kansellere denne avtalen. Vi gjennomfører en slik refusjon med samme betalingsmåte, som du brukte ved den opprinnelige transaksjonen, medmindre du uttrykkelig har avtalt noe annet.

Vi kan holde tilbake refusjonen, til vi har mottatt varen i retur, med mindre du innen da har levert dokumentasjon for at du har returnert den.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du må legge ved en kopi av ordrebekreftelsen du mottok via e-post. Det er ikke et krav, men ekspedisjonen går fortere.

Merk! Vi mottar hverken pakker uten levering eller pakker sendt pr. etterkrav.

Hvis noe går galt med varen (Reklamasjonsrett)

,p>Når du handler på www.dykkerklokker.no, har du selvfølgelig 24 måneders reklamasjonsrett. Det betyr at du enten kan få varen reparert, byttet ut, pengene tilbake eller prisavslag, avhengig av den spesifikke situasjonen.

Det er selvsagt et krav at klagen er berettiget, og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig oppførsel.

Hvor fort skal jeg reklamere?

Du må reklamere innen en ”rimelig tid” etter at du har oppdaget feilen ved varen. Hvis du reklamerer innen to måneder etter at feilen er oppdaget, vil reklamasjonen alltid være rettidig.

Varen sendes til:
Dykkerklokker.no
Klaksvigsgade 14, 2.th
2300 København S
Denmark

I de fleste situasjoner trenger vi klokken for å sende den til service, så kontakt oss alltid på forhånd innen du sender noe tilbake.

Vi trenger følgende informasjon når du sender varen til oss

Når du returnerer varen, vennligst oppgi hva problemet er, så detaljert som mulig.

Merk! Vi mottar ikke pakker sendt pr. etterkrav eller lignende.

Husk at varen alltid må sendes tilbake i forsvarlig emballasje.

I tillegg til reklamasjonsretten gis det også en garanti som er forskjellig fra merke til merke. Den er vanligvis på 2 år, men lengden på denne garantien er alltid angitt på produktsiden. Husk at garantien på klokker ikke dekker batteri, lærrem, metallarmbåndet, krone eller glass, ettersom disse kan bli slitt eller belastet under vanlig bruk av klokken. Husk også at garantien din er ugyldig, hvis en evt. reparasjon utføres av et uautorisert verksted.

Hva gjør vi med dine personlige opplysninger (Personopplysningspolicy)

For at du skal kunne inngå avtale med oss på www.dykkerklokker.no, trenger vi følgende informasjon:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-postadresse

Vi registrerer personopplysningene dine for å kunne levere varen til deg.

Personopplysningene registreres hos www.dykkerklokker.no og lagres i fem år, hvoretter informasjonen slettes.

Når personopplysninger samles inn via nettstedet vårt, sikrer vi at det alltid gjøres ved å gi ditt uttrykkelige samtykke, slik at du blir informert om nøyaktig hvilken informasjon som samles inn og hvorfor.

Direktøren for www.dykkerklokker.no har adgang til informasjonen som er registrert om deg.

Den dataansvarlige på Dykkerklokker.no er Chris.

Vi lagrer ikke kundeopplysninger kryptert.

Vi transmitterer ikke kundeopplysninger kryptert.

Opplysninger gitt til www.dykkerklokker.no blir ikke gitt videre eller solgt på noen måte til tredjeparter, og vi registrerer ikke personlig sensitiv informasjon.

Som registrert hos www.dykkerklokker.no har du alltid rett til å gjøre innsigelse mot registreringen. Du har også rett til innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Du har disse rettighetene i henhold til Personopplysningsloven, og henvendelse i forbindelse med dette rettes til Dykkerklokker.no via e-post.

Informasjonskapsler

www.dykkerklokker.no brukes informasjonskapsler for å optimalisere nettstedet og dets funksjonalitet, og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg.

Du kan når som helst slette informasjonskapsler fra pc-en din; hvordan avhenger av nettleseren din.

Loggstatistikk

Vi bruker loggstatistikk på www.dykkerklokker.no, noe som betyr at et statistikksystem samler opp al informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende vi har, hvor de kommer fra og hvor på nettstedet man forlater det igjen mv.

Loggstatistikken brukes bare for optimalisering av Dykkerklokker.no.

Nyhetsbrev

Hvis du som bruker vil registrere deg for vårt nyhetsbrev for å motta fordelaktige tilbud eller delta i en konkurranse, ber vi deg opplyse navn og e-postadresse. Hvis du på et senere tidspunkt ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevet vårt, kan du melde deg av ved å klikke på lenken, nederst, i det seneste nyhetsbrevet du har mottatt eller sende en e-post, så tar vi oss av resten.

Sikkerhet

For Dykkerklokker.no er kundens sikkerhet det viktigste, og derfor er kundens opplysninger beskyttet så godt som overhodet mulig. I våre registrerings/bestillingsskjemaer ber vi våre kunder om å legge inn følsomme opplysninger, f.eks. kredittkortnummer og/eller den tresifrede sikkerhetskoden på baksiden av kortet, og deretter er disse opplysningene beskyttet og kryptert med SSL (Secure Socket Layers). Når du er på en side, med disse sikkerhetstiltakene, vil du i enden av nettleseren se et ”lås”-ikon som forteller deg at alle opplysningene dine herfra er kryptert for alle, inklusive Dykkerklokker.no selv. På denne måten kan du rolig legge inn opplysningene dine og sikre deg at opplysningene dine ikke blir misbrukt. Videre er serverne våre plassert under streng bevoktning, så ingen uvedkommende har tilgang til personlige data i det hele tatt.

Hvis du har spørsmål til våre sikkerhetsprosedyrer, vennligst kontakt oss på e-post.

Endre/Oppdatere/Slette/Deaktivere

Dykkerklokker.no forbeholder seg retten til å endre personopplysningspolicy og andre av våre vilkår/informasjonssirkulærer, samt behandling av informasjonen vi får gjennom nettstedet vårt, uten forhåndsvarsel. Enhver endring trer i kraft fra det øyeblikket den er publisert på nettstedet vårt. Dykkerklokker.no oppfordrer derfor våre kunder/brukere til å holde øye med nettstedet vårt og vår personopplysningspolicy med jevne mellomrom ved eventuelle endringer, slik at du som forbruker oppdateres best mulig.

Handelsbetingelsene ble sist oppdatert 1/10-2020

Standardkanselleringsskjema

(Dette skjemaet fylles ut og returneres bare hvis angreretten utøves)

Til:
Dykkerklokker.no
Klaksvigsgade 14, 2.th
2300 København S
Denmark

Jeg meddeler herved at jeg ønsker å benytte angreretten i forbindelse med min kjøpsavtale for følgende varer/tjenester:

Bestilt den:

Mottatt den:

Forbrukerens navn:

Forbrukerens adresse:

Forbrukerens underskrift:

Dato:

(bare hvis innholdet i skjemaet kunngjøres på papir)