37klokker i utvalget
  • Gratis frakt uansett pris og antall
  • 100% Originale klokker
  • Sikker og trygg E-handel
  • 90 dager returett og pengene tilbake
Handlekurven din er tom

Vilkår og betingelser


Generelle opplysninger

Watch World ApS
CVR: 41659629
Dykkerklokker.no
Klaksvigsgade 14, 2.th
2300 København S
Denmark

Vilkår og betingelser

For å kjøpe på Dykkerklokker.no må du gå gjennom følgende:

Inntast dine personlige opplysninger som navn og adresse og godta deretter betalingsbetingelsene våre.

Husk å sjekke at de angitte opplysningene er korrekte og fortsett til neste trinn.

Inntast kortinformasjonen din og godkjenn kjøpet.

Når du handler online på Dykkerklokker.no, inngås alle kontrakter og handelsavtaler i henhold til dansk lov. Nettstedet www.dykkerklokker.no oppdateres dessuten løpende.

Leveringskostnader

Alle bestillinger på Dykkerklokker.no leveres FRAKTFRITT uansett mengde og destinasjon.

Prisene på www.dykkerklokker.no

Dykkerklokker.no gjør oppmerksom på at alle priser er inkl. alle skatter og avregnes i NOK (Norske Konge Kroner). I tillegg kan det være vanlige prisendringer, ettersom salget av klokker er sesongpreget og noen modeller utgår med tiden. Dykkerklokker.no forbeholder seg retten til å endre evt. priser uten forhåndsvarsel.

Toll og moms

Vær oppmerksom på at vi sender alle våre klokker utenfor Norges grense, noe som betyr at når pakken din ankommer til Norge, så vil en pakke kunne tas ut for tollkontroll, hvoretter du må betale norsk toll/moms i tillegg til den prisen som du betaler til Dykkeklokker.no. Har du spørsmål om dette, er du velkommen til å kontakte oss på e-post.

Betalingsmuligheter

Hos Dykkerklokker.no kan du som privat forbruker betale med de fleste og største betalingskortene, heriblant Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover, JCB og Diners. Du har også mulighet for å foreta en bankoverføring til vår konto. Ta vennligst kontakt med oss på e-post for nærmere avtale. Når du betaler med bankoverføring, er du ikke beskyttet av innsigelsesordningen. Husk at ved kjøp på www.Dykkerklokker.no, er det IKKE ekstra gebyr for bruk av ett av de mange betalingskortene eller ved bankoverføring. Beløpet blir først trukket på kortet ditt når varen sendes.

Husk at hvis du betaler med ett av de velkjente betalingskortene som Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover, JCB og Diners, er du alltid beskyttet mot misbruk. Du har nemlig muligheten for å avvise en betaling når du mottar betalingssammendraget. Du har ingen egenandel i tilfelle av at kortet ditt blir misbrukt i en nettbutikk som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalingssystem, som Dykkerklokker.no også gjør. Dermed er du bedre sikret enn i de fysiske butikkene, hvor du har en egenandel på bare 1200 kr. når betalingskortet ditt misbrukes ved bruk av PIN-koden.

Data du sender i forbindelse med kjøp betalt med betalingskort er kryptert (SSL), og det er dermed bare Stripe som kan lese dem. Hverken Dykkerklokker.no eller andre har mulighet til å lese disse dataene. Beløpet for varene trekkes først når varene sendes fra Dykkerklokker.no. Det kan aldri trekkes et større beløp enn det du har godkjent ved kjøpet, igjen for forbrukerens sikkerhet.

Dykkerklokker.no forbeholder seg retten til å endre i våre forretningsbetingelser uten forhåndsvarsel, så vi oppfordrer våre kunder til å holde øye med denne siden jevnlig. Hvis du har spørsmål om våre forretningsbetingelser eller hvis du vil ha noe utdypet/forklart, vennligst send oss en e-post.

Hvis du angrer på kjøpet (angrerett)

På Dykkerklokker.no har du 90 dagers full returrett og pengene tilbake hvis dette ønskes! Ved høytider som jul kan det dog være forlenget byttefrist, som vil bli opplyst ellers på siden, vanligvis øverst.

Du har 90 dagers angrerett, når du handler på Dykkerklokker.no. Angreretten gjelder fra den dagen du mottok varen.

Du må gi oss beskjed innen 90 dager etter mottagelse om at du ønsker å kansellere kjøpet. Meldingen må gis på e-post. I meldingen din må du gjøre oss tydelig oppmerksom på at du ønsker å benytte angreretten din.

Retur

Du må returnere bestillingen din til oss uten unødig forsinkelse, og senest 14 dager etter du har varslet oss om at du ønsker å kansellere kjøpet. Du må bære de direkte kostnadene i forbindelse med returforsendelsen av varen. Du bærer risikoen for varen fra leveringstidspunktet for varen.

Manglende originalemballasje kan muligens utgjøre en verdiforringelse, så for å være sikker på å kunne få alle pengene tilbakebetalt, anbefales det at varen returneres i originalemballasje.

Hvis du angrer på kjøpet, må varene sendes til:

Dykkerklokker.no
Klaksvigsgade 14, 2.th
2300 København S
Denmark

Du kan også angre ved å levere den personlig på adressen ovenfor.

Tilstanden på varen, når du sender den tilbake

Du er bare ansvarlig for eventuell forringelse av varens verdi som skyldes annen håndtering enn det som er nødvendig for å bestemme varens art, egenskaper og måten den fungerer på. Med andre ord kan du prøve varen på samme måte som om du hadde prøvd den i en fysisk butikk, men du får ikke ta den i bruk.

Hvis varen er prøvd utover det som er beskrevet ovenfor, anser vi den som brukt, og det betyr at du ved kansellering av kjøpet bare vil få deler av eller intet av kjøpsbeløpet tilbake, avhengig av varens handelsmessige verdi.

Refusjon av kjøpsbeløpet

Hvis du angrer på kjøpet, får du tilbake beløpet du betalte til oss. Ved en verdiforringelse, som du er ansvarlig for, trekkes denne fra kjøpsbeløpet.

Hvis du benytter angreretten, refunderer vi alle betalinger mottatt fra deg, inkludert leveringskostnader (men ikke tilleggskostnader på grunn av ditt eget valg av en annen leveringsform enn den billigste standardleveransen som vi tilbyr), uten unødig forsinkelse og under alle omstendigheter innen 14 dager, fra datoen hvor vi har mottatt melding om beslutningen din om å kansellere denne avtalen. Vi gjennomfører en slik refusjon med samme betalingsmåte, som du brukte ved den opprinnelige transaksjonen, medmindre du uttrykkelig har avtalt noe annet.

Vi kan holde tilbake refusjonen, til vi har mottatt varen i retur, med mindre du innen da har levert dokumentasjon for at du har returnert den.

Hva skal jeg sende tilbake?

Du må legge ved en kopi av ordrebekreftelsen du mottok via e-post. Det er ikke et krav, men ekspedisjonen går fortere.

Merk! Vi mottar hverken pakker uten levering eller pakker sendt pr. etterkrav.

Hvis noe går galt med varen (Reklamasjonsrett)

Når du handler på www.dykkerklokker.no, har du selvfølgelig 24 måneders reklamasjonsrett. Det betyr at du enten kan få varen reparert, byttet ut, pengene tilbake eller prisavslag, avhengig av den spesifikke situasjonen.

Det er selvsagt et krav at klagen er berettiget, og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig oppførsel.

Hvor fort skal jeg reklamere?

Du må reklamere innen en ”rimelig tid” etter at du har oppdaget feilen ved varen. Hvis du reklamerer innen to måneder etter at feilen er oppdaget, vil reklamasjonen alltid være rettidig.

Varen sendes til:
Dykkerklokker.no
Klaksvigsgade 14, 2.th
2300 København S
Denmark

I de fleste situasjoner trenger vi klokken for å sende den til service, så kontakt oss alltid på forhånd innen du sender noe tilbake.

Vi trenger følgende informasjon når du sender varen til oss

Når du returnerer varen, vennligst oppgi hva problemet er, så detaljert som mulig.

Merk! Vi mottar ikke pakker sendt pr. etterkrav eller lignende.

Husk at varen alltid må sendes tilbake i forsvarlig emballasje.

I tillegg til reklamasjonsretten gis det også en garanti som er forskjellig fra merke til merke. Den er vanligvis på 2 år, men lengden på denne garantien er alltid angitt på produktsiden. Husk at garantien på klokker ikke dekker batteri, lærrem, metallarmbåndet, krone eller glass, ettersom disse kan bli slitt eller belastet under vanlig bruk av klokken. Husk også at garantien din er ugyldig, hvis en evt. reparasjon utføres av et uautorisert verksted.

Hva gjør vi med dine personlige opplysninger (Personopplysningspolicy)

For at du skal kunne inngå avtale med oss på www.dykkerklokker.no, trenger vi følgende informasjon:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-postadresse

Vi registrerer personopplysningene dine for å kunne levere varen til deg.

Personopplysningene registreres hos www.dykkerklokker.no og lagres i fem år, hvoretter informasjonen slettes.

Når personopplysninger samles inn via nettstedet vårt, sikrer vi at det alltid gjøres ved å gi ditt uttrykkelige samtykke, slik at du blir informert om nøyaktig hvilken informasjon som samles inn og hvorfor.

Direktøren for www.dykkerklokker.no har adgang til informasjonen som er registrert om deg.

Den dataansvarlige på Dykkerklokker.no er Chris.

Vi lagrer ikke kundeopplysninger kryptert.

Vi transmitterer ikke kundeopplysninger kryptert.

Opplysninger gitt til www.dykkerklokker.no blir ikke gitt videre eller solgt på noen måte til tredjeparter, og vi registrerer ikke personlig sensitiv informasjon.

Som registrert hos www.dykkerklokker.no har du alltid rett til å gjøre innsigelse mot registreringen. Du har også rett til innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Du har disse rettighetene i henhold til Personopplysningsloven, og henvendelse i forbindelse med dette rettes til Dykkerklokker.no via e-post.

Informasjonskapsler

www.dykkerklokker.no brukes informasjonskapsler for å optimalisere nettstedet og dets funksjonalitet, og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg.

Du kan når som helst slette informasjonskapsler fra pc-en din; hvordan avhenger av nettleseren din.

Loggstatistikk

Vi bruker loggstatistikk på www.dykkerklokker.no, noe som betyr at et statistikksystem samler opp al informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende vi har, hvor de kommer fra og hvor på nettstedet man forlater det igjen mv.

Loggstatistikken brukes bare for optimalisering av Dykkerklokker.no.

Nyhetsbrev

Hvis du som bruker vil registrere deg for vårt nyhetsbrev for å motta fordelaktige tilbud eller delta i en konkurranse, ber vi deg opplyse navn og e-postadresse. Hvis du på et senere tidspunkt ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevet vårt, kan du melde deg av ved å klikke på lenken, nederst, i det seneste nyhetsbrevet du har mottatt eller sende en e-post, så tar vi oss av resten.

Sikkerhet

For Dykkerklokker.no er kundens sikkerhet det viktigste, og derfor er kundens opplysninger beskyttet så godt som overhodet mulig. I våre registrerings/bestillingsskjemaer ber vi våre kunder om å legge inn følsomme opplysninger, f.eks. kredittkortnummer og/eller den tresifrede sikkerhetskoden på baksiden av kortet, og deretter er disse opplysningene beskyttet og kryptert med SSL (Secure Socket Layers). Når du er på en side, med disse sikkerhetstiltakene, vil du i enden av nettleseren se et ”lås”-ikon som forteller deg at alle opplysningene dine herfra er kryptert for alle, inklusive Dykkerklokker.no selv. På denne måten kan du rolig legge inn opplysningene dine og sikre deg at opplysningene dine ikke blir misbrukt. Videre er serverne våre plassert under streng bevoktning, så ingen uvedkommende har tilgang til personlige data i det hele tatt.

Hvis du har spørsmål til våre sikkerhetsprosedyrer, vennligst kontakt oss på e-post.

Endre/Oppdatere/Slette/Deaktivere

Hvis personopplysningene dine endrer seg (f.eks. postnummer, e-postadresse m.m.), eller hvis du ikke lenger ønsker å benytte deg av våre tjenester, har du alltid muligheten til å sende en e-post med de relevante korreksjonene/oppdateringene, så tar vi oss av resten i systemet.

Endring av denne Personopplysningspolicyen

Dykkerklokker.no forbeholder seg retten til å endre personopplysningspolicy og andre av våre vilkår/informasjonssirkulærer, samt behandling av informasjonen vi får gjennom nettstedet vårt, uten forhåndsvarsel. Enhver endring trer i kraft fra det øyeblikket den er publisert på nettstedet vårt. Dykkerklokker.no oppfordrer derfor våre kunder/brukere til å holde øye med nettstedet vårt og vår personopplysningspolicy med jevne mellomrom ved eventuelle endringer, slik at du som forbruker oppdateres best mulig.

Handelsbetingelsene ble sist oppdatert 1/10-2020

Standardkanselleringsskjema

(Dette skjemaet fylles ut og returneres bare hvis angreretten utøves)

Til:
Dykkerklokker.no
Klaksvigsgade 14, 2.th
2300 København S
Denmark

Jeg meddeler herved at jeg ønsker å benytte angreretten i forbindelse med min kjøpsavtale for følgende varer/tjenester:

Bestilt den:

Mottatt den:

Forbrukerens navn:

Forbrukerens adresse:

Forbrukerens underskrift:

Dato:

(bare hvis innholdet i skjemaet kunngjøres på papir)