49klokker i utvalget
  • Gratis frakt uansett pris og antall
  • 100% Originale klokker
  • Sikker og trygg E-handel
  • 90 dager returett og pengene tilbake
Handlekurven din er tom

Om Dykkerklokker.no


Hos Dykkerklokker.no setter vi en ære i å levere et bredt utvalg av kvalitetsklokker til markedets laveste priser. Vi har vært i urbransjen siden 2009 og har dermed stor og bred erfaring innen klokker og spesielt dykkerklokker. Vi har alltid hatt en stor lidenskap for armbåndsur og nettopp de sporty dykkerklokkene, som har noen kule og unike kjennetegn som vi digger i høyere grad enn de vanligere designerklokkene.

På grunn av vår mangeårige erfaring innen klokker vet vi hvilke merker og klokker som er mer populære enn andre, og ikke minst hvilke spørsmål som kan oppstå under kjøpsprosessen og også senere, hvis det skulle oppstå spørsmål om klokken. Du er derfor alltid velkommen til å stille oss spørsmålene dine, og vi skal svare på dem etter beste evne.

Vi har tilknyttet en av Danmarks mest erfarne urmakere, så klokken din er i de beste hender, i tilfelle en klage skulle oppstå på klokken.

Hos Dykkerklokke.no har vi dessverre ikke noen treffetid per telefon, men vi prøver å svare på e-post så fort som mulig og alltid på hverdager innen 24 timer. Du kan kontakte oss via e-post under ”Kontakt oss” fanen.

Adressen vår er: (Ikke adressen til servicesenteret)

Watch World
Dykkerklokker.no
Klaksvigsgade 14, 2.th
2300 København S
Denmark

CVR: 41659629

MERK: Dessverre har vi ikke mulighet for at du kan hente varer på adressen, ettersom vi ikke har lager på adressen.

Dykkerklokker.no’s juridiske navn er Watch World ApS.

Watch World ApS er etablert i 2020.