37klokker i utvalget
  • Gratis frakt uansett pris og antall
  • 100% Originale klokker
  • Sikker og trygg E-handel
  • 90 dager returett og pengene tilbake
Handlekurven din er tom

Filter søk

Citizen herreklokker til dykking

Velg akkurat nå mellom 1 forskjellige klokker
Sorter etter

Citizen har først og fremst blitt kjent for sine Eco-Drive-klokker og ikke minst sine legendariske dykkerklokker til menn, men Citizen er mye mer enn bare dette. På grunn av sine mange år i bransjen har kolleksjonen vokst massivt og inneholder nå klassiske klokker, automatiske klokker og mye mer, så se deg om og finn den dykkerklokken som passer for deg.
Citizen herreklokker for dykking er i høy grad maskuline og passer generelt fint på armen. De aller fleste klokkene er dermed minimum 42 mm i urskiven, som er standardstørrelsen til en mann. I tillegg finner du selvfølgelig et stort utvalg av klokker med stållenke, som igjen er med på å markere det maskuline i klokkene.
Dykkerklokker.no er valgt som offisiell og autorisert forhandler av Citizen. Vi selger dermed bare offisielle klokker med GRATIS frakt.
-39%
 
Leveringstid: 1-2 dager
6.395,00 NOK
3.849,00NOK
Citizen herreklokker til dykking

Citizen herreklokker til dykking

Det er ikke mange merker som kan gjøre det mer maskulint enn tilfellet er med de vakre Citizen herreklokker til dykking. Det unike japanske merket har i mange år produsert veldig anerkjente klokker og har i den sammenhengen designet noen armbåndsur der urskiven er litt større enn normalt. I tillegg produserer Citizen ofte også noen vakre svarte armbåndsur, som ofte gir menn et mer rått utseende. De svarte modellene er opprinnelig laget av rustfritt stål og får dermed en "Ion plating" for å gi klokkene det unike og ikke minst flotte svarte designet.