37klokker i utvalget
  • Gratis frakt uansett pris og antall
  • 100% Originale klokker
  • Sikker og trygg E-handel
  • 90 dager returett og pengene tilbake
Handlekurven din er tom

Filter søk

Citizen dykkerklokker

Velg akkurat nå mellom 1 forskjellige klokker
Sorter etter

Citizen er et av de mest anerkjente klokkemerkene i hele verden og er kjent for sine stilige og driftssikre urverk som varer i mange år uten problemer. De populære Citizen dykkerklokker har vært på markedet i mer enn 100 år, og har dermed mye erfaring med å designe noen av de beste kvalitetsklokkene, ikke minst den mest solgte dykkerklokken JP2000-08E, som har alt en ekte dykkerklokke skal inneholde. I dag er Citizen et av de mest innovative merkene i bransjen, og det er nettopp derfor at merket har utallige fans rundt om i verden som holder øye med alt det nye innen Citizen.
Dykkerklokker.no er offisiell forhandler av Citizen og har bare 100% ekte armbåndsur og GRATIS frakt på alle dykkerklokker fra Citizen
-39%
 
Leveringstid: 1-2 dager
6.395,00 NOK
3.849,00NOK
Citizen dykkerklokker

Citizen dykkerklokker

Japanske Citizen er kanskje det mest miljøvennlige merket innen klokker og armbåndsur. I hvert fall står Citizen bak de smarte og anerkjente Eco-Drive-urverkene, som definitivt er en av de helt store suksessene i hele armbåndsurets historie. De smarte klokkene lades gjennom solens og lysets stråler, så du trenger ikke tenke på å bytte batteri, noe som ellers i stor grad skader miljøet. De berømte dykkerklokkene fra Citizen er bunnsolide klokker som ofte varer lenger enn de fleste merker, og samtidig har Citizen klart å designe noen klokker som også treffer plett i forbrukerens bevissthet med et klassisk design som når vidt og bredt.

Når du kjøper en Citizen dykkerklokke, så har du i utgangspunktet en klokke for resten av livet, så lenge du gir klokken den rette pleien og omsorgen som den fortjener. I tillegg kan du være sikker på å alltid gjøre en god handel når du kjøper en av de vakre armbåndsurene fra Citizen. Du får med andre ord god valuta for pengene, og det betyr at du betaler for kvaliteten fremfor navnet. I tillegg til disse velkjente herlighetene fra Citizen vil vi også slå et slag for de meget respekterte Seiko dykkerklokker, som på lik linje med Citizen stammer fra Japan og leverer noen av markedets mest legendariske dykkerklokker.